THE نیلینگ DIARIES

The نیلینگ Diaries

The نیلینگ Diaries

Blog Article

در این مدل، ممکن است گسیختگی رخ ندهد، اما سازه به دلیل وقوع جابجایی‌های قابل‌توجه در قسمت دیواره خود، حالت ایمن خود را حفظ نخواهد کرد. میزان جابجایی‌هایی که در سطح دیواره رخ می‌دهد، بسیار حائز اهمیت است و نباید از مقدار معینی تجاوز کند.

در گسیختگی خارجی، سطح گسیختگی از میان میخ‌ها یا پشت آن‌ها عبور می‌کند. خاک، دیواره و سیستم میخ گذاری به صورت بلوکی رفتار می‌کنند.

در عملیات گودبرداری، عموماً سیستم نیلینگ نیازمند تجهیزات، امکانات و مصالح کمتری نسبت به روش انکراژ است. این ویژگی باعث می‌شود که این سیستم به‌عنوان یک روش باصرفه اقتصادی بالا شناخته شود.

این روش جهت پایدارسازی جداره‌های تونل و سازه‌های زیرزمینی به کار می‌رود. همچنین در پروژه‌های احداث بزرگراه‌ها و راه‌آهن‌ها نیز کاربرد دارد.

هنگام نصب این تجهیزات، حداقل یک چشمه همپوشانی لازم است. همچنین برای ایجاد فاصله مش با سطح خاک، از فاصله نگهدار استفاده می‌شود.

لایه‌ها و میان لایه‌هایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،

این اقدامات به‌منظور افزایش اتصال محکم بین میلگرد و دیواره بتن و همچنین جلوگیری از مشکلات ممکن نظیر برش پانچ و سوراخ شدن بتن صورت می‌گیرد.

میلگردها دچار خوردگی می‌‌شوند، خاک طی فرایند هوازدگی، دیگر مقاومت اولیه خود را ندارد و ممکن است فرو بریزد

همچنین، نیروهای مویینگی در ماسه‌های ریزدانه مرطوب ممکن است موجب چسبندگی ناچیزی در آن‌ها شود.

در مرحله پایانی، بتن به روش پاششی یا شاتکریت بر روی دیواره خاک اجرا می‌شود. دیوار ایجاد شده، به‌عنوان یک پوشش موقت عمل کرده و در صورت نیاز به نگهداری درازمدت از دیواره گود، باید یک دیوار حائل به‌عنوان سازه‌ای مقاوم، اجرا گردد.

همچنین، برخی از عوامل مانند بریدگی و جابه‌جایی درزه‌ها، فشارهای هیدرواستاتیکی جانبی و نیروهای تراوشی می‌توانند ??? ??? موجب از دست رفتن سریع پایداری بلوک‌های گفته شده، شوند.

عوارض سطحی شامل تاسیسات شهری، ساختمان ها و معارضات مجاور گود،

پنل برداری در هر مرحله مشروط به پایان یافتن عملیات پایدارسازی در مرحله تراز فوقانی است.

با توجه به اینکه دوغاب با فشار زیاد در خاک نفوذ می‌کند، منتقل کردن آن از طریق شلنگ تزریق دستگاه انجام می‌گردد.

Report this page